Asiatekstikäännökset ja lakineuvonta
Laadukkaasti ammattitaidolla ja kansainvälisellä kokemuksella

 

Erikoisalana sopimuskäännökset ja kansainvälisten liikesopimusten laadinta

Norlex on vuonna 2005 perustettu kotimainen yritys, jonka erikoisalaa ovat oikeudellista asiantuntemusta vaativat käännökset ja oikeudelliset asiantuntijapalvelut.

Joustavaa palvelua vaivattomasti

Tavoitteemme on, että saat tarvitsemasi palvelun joustavasti ja tarvitsemallasi hetkellä. Siksi vastaamme yhteydenottoihin viipymättä. Pyrimme tekemään asioinnista sinulle mahdollisimman vaivatonta ja yksinkertaista. Tämä tarkoittaa, että palvelu on helposti saatavissa ja sen sisältö määräytyy toiveidesi mukaisesti.

Yksiselitteinen hinta

Hinta määräytyy toimeksiannon kiireellisyyden, vaikeusasteen ja kielen mukaan. Tässäkin asiassa olemme joustavia: on mahdollista sopia tuntihinnasta tai tapauskohtaisesti voidaan sopia kiinteä hinta. Toisin sanoen, tiedät tarkalleen, mitä ja mistä maksat.

Oikea-aikainen toimitus

Aiheuttavatko määräpäivät joskus harmaita hiuksia? Ei huolta, kun tilaat palvelun Norlexilta, takaamme oikea-aikaisen toimituksen.

Riskitön vaihtoehto

Sinua palvellaan henkilökohtaisesti ja saat palvelukseesi vankan kokemuksen erilaisten asiakirjojen kääntämisestä ja sopimusten laatimisesta. Pidämme kaikki toimeksiantomme ehdottoman luottamuksellisina. Käännöspalveluissa hyödynnämme modernia teknologiaa ja laadunvarmistustyökaluja.

Ota yhteyttä napsauttamalla tätä tai soita numeroon

045 146 5776.